30.08.2017 – hitland – 7 km

Vandaag ga ik even de fiets wegbrengen om het stuur te laten inkorten en daarna komt er iemand voor een offerte voor het huis van S. De schilder is er gisteren alsnog uitgezet. Maar met een hoop ellende die hij achterlaat en hogere kosten. Maar er moet iets gebeuren dus voorwaarts maar! Ik heb dus niet zoveel tijd en in de stromende regen vertrek ik met wafje voor een kort rondje vanaf huis. Ik vind het heerlijk zo in de drup en geniet met volle teugen. Jammer dat het maar zo kort kan zijn maar ik ben in ieder geval vast even buiten geweest met wafje. Na 7 kilometer staan we weer voor de deur.

gegevens:

* 7 km
* 17 graden

augustus 210 km – 2017 totaal 2.015 km

Een gedachte over “30.08.2017 – hitland – 7 km

  1. Lilian

    Hai Max, hier weer eens een berichtje van mij. Ik volg je nog steeds, zo nu en dan kijk ik eens waar je mee bezig bent, lekker actief nog steeds! Fijn dat het zo goed met je gaat. Lieve groet
    Lilian

Reacties plaatsen niet mogelijk.