26.08.2017 – hitland – 9,5 km

Gisteren heb ik een stuk gefietst rond Nunspeet en Garderen toen ik bij het nieuwe huis was. Dat was een fijn rondje en ook leuk om een stukje verder te komen vanaf het huis dan alleen met een looprondje. Maar helaas kwam ik ziek terug en ik ben dus benieuwd of ik nu ├╝berhaupt wel kan lopen. Ik doe een lange warming up en ga de dijk op. Daar hobbel ik rustig met woefje door. Ik wil eigenlijk RWR doen maar de tempowisselingen zijn niet prettig voor woef als ze aan de riem loopt dus loop ik maar gewoon rustig door. Daarna wandel ik een stukje over het off road stukje bij de ooievaars. Daar vergeet ik simpelweg een foto te maken van wafje. Jammer!

Ik hobbel daarna weer heel rustig terug richting de auto. Ik ga nog even op een bankje zitten en telefoneer ondertussen met S. over de schilder. Die zou beginnen om 7.30 bij hem maar is er om 9.50 natuurlijk nog niet. Grappig genoeg is S. er nu al klaar mee terwijl ik dit toch echt gedurende 2 weken elke dag heb meegemaakt. Ik vind het wel een grap eigenlijk. Kom aan…. hahaha uiteindelijk komt er iets klaar al dan niet met verpeste muur.

Ik wandel terug naar de auto. Ik was liever langer buiten geweest maar dat kan nu even niet.

gegevens:

* 9,5 km
* 15 graden

augustus 183 km – 2017 totaal 1.988 km