21.08.2017 – hitland – 10 km

Gisteren heb ik in de ochtend gelopen en vandaag kan dat ook weer. De schilder kwam gisteren weer te laat en ging dus ook laat weg. Vandaag zou hij een stuk later beginnen dus toen hij 10 uur opperde, ging ik al uit van uren later. Ik kon dus vandaag eindelijk even uitslapen en op mijn gemakje gaan lopen. Aanvankelijk wil ik de tuindeur openlaten zodat hij eventueel de steiger kan ophalen maar ik zie daar toch van af. Mijn fietsen staan ook achter en ik wil de deur dus gewoon dicht laten. Jammer als hij erin moet, dan wacht hij maar eens een keer op mij.

Ik ga dus op mijn gemakje weg en besluit wel de telefoon mee te nemen voor het geval hij belt of iets laat horen. Eerst de warming up en ik maak eindelijk weer eens een kiekje van woef omdat ik nu de telefoon bij me heb.

klik voor groot

Daarna lopen we over de dijk ons bekende rondje. Ik ben de laatste tijd niet zo origineel en loop bijna elke keer hetzelfde rondje al dan niet met een extra lusje. Maar voor nu is dat wel even prettig eigenlijk. Ik kan zo mooi inschatten hoe laat ik waar ben en het loopt ook fijn zo. Ik maak een foto van woef bij het kunstwerk (watersnood 1953) en loop daarna offroad langs de ooievaars en maak een kiekje van woef en mijn schaduw.

klik voor groot

Daarna hobbelen we weer rustig terug naar de auto. Ik doe echt vandaag op mijn gemakje om ook geen ‘haast’ gevoel te hebben. Eindelijk even rust. Ik ga zelfs op een bankje zitten tijdens de cool down als ik vlak bij de auto ben. Even zitten en rust na al die hectiek van de afgelopen dagen.

Na ruim 10 km staan we weer bij de auto. Kom maar op met de laatste schilder en schoonmaak klussen dan!

gegevens:

* 10 km
* 16 graden

augustus 147 km – 2017 totaal 1.950 km