02.06.2017 – spott – 11 km

Gisteren en eergisteren waren we op pad met de fiets. Dat waren weer twee leuke maar inspannende dagen.
Vandaag ga ik een stukje lopen in mijn eentje. Woef is nog steeds hartstikke moe van ons avontuur en S. heeft niet zoveel zin om over die heuvels te fietsen. Ik vind het ook prima om even alleen te lopen en even na 19 uur ga ik alsnog op pad voor mijn rondje hier rond het huisje. S. zwaait me uit en weg ben ik. Eerst even de warming up langs de witches stone.

kik voor groot

Na de warming up ga ik van start. Het loopt voor geen meter. Mijn benen voelen zwaar en ik heb last van de wilde knoflook (denk ik). Ik besluit eerst maar een 500-tje te doen en dan even te wandelen. Dat herhaal ik nog een keer maar daarna gaat het goed. Op het wandelstukje loopt een Red Legged Patridge vlak langs me heen. Jammer genoeg geen fototoestel maar leuk is het wel!

klik voor groot

Grappig genoeg gaat het lopen daarna prima. Ik loop alle heuvels rustig omhoog zonder te stoppen en mijn hartslag komt nergens boven de 138 uit, zelfs niet op de heuvels en dat verrast me wel. Het loopt ook verder prima en ik geniet van de mooie omgeving en de stilte. Heerlijk zo!

Als ik het laatste heuveltje op moet richting het huisje start ik de cool down. Tot mijn verrassing staat S. daar te wachten met wafje. Hij had me aan zien komen via de beacons en is me een stukje tegemoet gelopen. Hij maakte wat foto’s van de omgeving.

Ik loop samen met S. terug naar het huisje en na 11 km sta ik weer voor de deur. Op naar de volgende run maar weer.

gegevens:

* 11 km
* 15 graden

juni 11 km – 2017 totaal 1.419 km