21.03.2017 – hitland – 8,5 km

Vanmorgen ben ik eerst met woefje gaan wandelen en toen was ik al omgekleed voor een rondje hardlopen daarna. Maar ik ben weer van alles gaan doen en uiteindelijk was het weer 13 uur en wilde woef alweer uit. Toen ben ik dus maar met haar gaan lopen want ik had toch al het plan om inde ochtend zelf te gaan lopen en aan het einde van de middag een kort rondje met haar te doen. Dat korte rondje dus dan maar tijdens het middag ommetje.

Het was best lekker weer ondanks de harde wind. Ik ben alleen meteen koud van stil zitten en niets doen en dat is niet erg prettig eigenlijk. Maar toen ik buiten in beweging was, voelde alles al veel beter. Mijn nieuwe bureau stoel lijkt geen succes maar misschien heb ik gewoon nog last van het zitten, staan en hangen van het afgelopen weekend. Even afwachten en de oude kapotte bureaustoel zal ik nog maar niet weggooien want het kan blijkbaar wel degelijk erger dan die stoel. Zucht.

Na de warming up komen waf en ik eindelijk goed op gang en we lopen het natuurgebied in. Ik wil niet te lang met haar en ik let dus goed op hoe ze het doet en of ze alles wel leuk vindt. Dat is gelukkig zo en regelmatig rent ze achter me aan als ze even gesnuffeld heeft. Dat gaat dus allemaal goed blijkbaar. Ik vind 8 km voor woefje wel genoeg en na ruim 8 km staan we dus weer bij de auto. Zo schiet het niet erg op qua afstanden maar vooruit maar.

Aan het einde van de run kwam ik iemand tegen en terwijl ik dit tik, bedenk ik dat het helemaal niet handig was om te blijven praten omdat woef dan ook afkoelt. Ik hoop maar dat ze er geen last van krijgt. Vanaf vandaag ga ik haar PEA geven en ik ben benieuwd of dat helpt.

Morgen maar kijken of ze niet stijf is en zo weer verder. Geen idee wat ik vandaag nog ga doen, misschien fietsen en misschien wel helemaal niets.

klik voor groot

gegevens:

* 8,5 km
* 11 graden

maart 235 km – 2017 totaal 816 km

Een gedachte over “21.03.2017 – hitland – 8,5 km

  1. margriet

    Fijn dat Wafje weer ok is. Ik lees nu pas dat zij wat stijf was geworden, en een beetje te zwaar. (Ik kan haar een pootje geven, dat geldt voor mij ook: een paar kg te zwaar). Hopelijk komt het in orde met je bureaustoel en zit je straks weer lekker aan je bureau. Wat een gedoe zeg, daar in Aken!

    Nog even en dan ga je op vakantie? Ik moet nog even wachten, in mei gaan wij weer waarschijnlijk.

Reacties plaatsen niet mogelijk.