07.03.2017 – loopband – 20 km

Gisteren heb ik niet gelopen maar alleen een stukje gefietst om de Nature nog eens te proberen. Dat was lekker zo net voor het donker nog even op pad toen het eindelijk droog was geworden. Vandaag ga ik eerst wandelen met woefje. Zij heeft haar rechterpols gewricht kennelijk verstuikt of overbelast na het loopje van zondag. Mijn schuld denk ik, want we hebben zes dagen achter elkaar gelopen en dat was misschien toch een beetje teveel. Stom genoeg hadden we zondag notabene de kar bij ons omdat ik al vermoedde dat het een beetje teveel werd. Maar ze was zo vrolijk en blij….. Deze week dus even rust voor haar want ze moet wel weer fit zijn voor onze lange run!

Ik kies vandaag dus maar weer eens voor de loopband. Ik moet even zoeken waar het knopje zit en hoe het apparaat ook alweer aangaat…. Ahum. Ook ligt de kap los en pas als ik een uur aan het lopen ben, zie ik hoe dat ding er eigenlijk op moet. Straks nog even doen. De loopband staat alweer een tijdje rechtop en kennelijk is dat ding losgeraakt. Verder werkte alles prima gelukkig (toen ik eenmaal doorhad hoe de band ook alweer aangezet moest worden).

Ik heb totaal 20 kilometer gelopen, voor zover dat tenminste een beetje klopt met de Garmin op de loopband (via de footpod). Maar in ieder geval zag ik later dat ik nog nooit zo lang op dat ding gelopen heb en dat snap ik ook helemaal. Het is warm en ontzettend saai. Ik heb geloof ik wel 4 keer het journaal in de herhaling gezien want boven moet ik nog eens bekijken hoe die televisie eigenlijk werkt. Bovendien slaat het apparaat na 99 minuten uit en moet je dus weer opnieuw starten. Gelukkig had ik toen net even een wandel pauze dus dat was verder geen probleem. Maar lang duurde het allemaal wel op dat ding en ik was blij dat ik klaar was. Prima voor wat kortere afstanden maar dit gaat toch echt wat prettiger buiten!

Volgende keer maar weer lekker naar buiten.

gegevens:

* 20 km
* indoors
* HS maximaal 135

maart 86 km – 2017 totaal 667 km