13.02.2017 – hitland – 11 km

Gisteren hebben we heerlijk gelopen in Garderen in de sneeuw. Vandaag is het een stuk warmer met een fijn zonnetje en is de sneeuw grotendeels alweer verdwenen. Ik ga voor de zekerheid nog offroad lopen omdat ze achter mijn huis gisterenavond nog aan het strooien waren en ik geen zin heb in gedoe met de pootjes van woef. Ik vertrek dus weer vanaf de ijsbaan en neem eerst de ruiterpaden in het oude gedeelte van Hitland. Daar ligt nog wel wat sneeuw maar het is heerlijk weer om te lopen.

klik voor groot

Als ik zo ongeveer alle ruiterpaden gehad heb, loop ik naar het pad bij de ooievaars. Dat ga ik dan maar enkele keren lopen want dat loopt ook prima. Het is op zich best modderig maar prima te belopen. Waf verandert langzaam in een zwarte hond met een hele vieze buik. Mijn schoenen zien er ook wat eigenaardig uit. Maar de kraan thuis is geduldig dus ik trek me er weinig van aan. Er staat best een windje en dat is op zich prettig omdat alles dan een beetje op kan drogen in de weilanden. Voor het lopen is het vooral een goede oefening. Wind tegen voelt best fris en wind mee met het zonnetje voelt gewoon warm!

klik voor groot

Na 11 km staan we weer bij de auto. Best een lekker rondje en veel vogels gezien en gehoord onderweg. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 11 km
* 6 graden

februari 141 km – 2017 totaal 478 km

Een gedachte over “13.02.2017 – hitland – 11 km

  1. Margriet

    Van mij mag het vandaag lente worden. Het was zo glad in het bos, zelfs Max gleed af en toe uit. Voor jullie een heerlijke korte vakantie in Garderen.
    Was de huisbezichtiging geslaagd? Altijd spannend zoiets.
    Fijn dat die narigheid met je kuit voorbij is. Je bent dan toch even voorzichtig.

Reacties plaatsen niet mogelijk.