06.02.2017 – hitland – 13 km

Gisteren hebben we niet meer gelopen in Vijlen. Dat was ook prima zo. We hebben de tent opgeruimd op ons gemakje en hebben daarna nog een stukje gewandeld en zijn daarna naar huis gereden.
Het was ook allemaal vermoeiend genoeg en met die rare kuit is het misschien ook wel beter om een dagje rust in te lassen. Volgende keer gaan we weer langer op pad. Het doel was nu ook iets anders dan alleen maar een running weekend tenslotte. Maar vandaag ga ik weer op pad en gelukkig gaat woefje ook weer mee. Dat is echt fijn want we kunnen nu direct vertrekken voor het eerste rondje en ik hoef dus niet eerst met haar te wandelen en mezelf daarna pas uit te laten. Vrijdag ging het lopen met haar ook goed en eergisteren ook. Dat zal dus wel loslopen neem ik aan.

Ik ga ook vandaag RWR doen zodat ik een beetje op haar kan letten. Mijn kuit voelt helemaal goed. Ik voel absoluut niets. Daar ben ik dus heel blij mee. Als ik de warming up aan het doen ben en woef wil pakken in een groepje honden die vervelend doen gaat het mis. Ik draai weer vreemd (net zoals eergisteren tijdens het optillen van de doggyride) en ik voel de kuit weer. Wat doe ik dan in hemelsnaam? Ik strompel even voort en sta even stil. Het voelt als een soort kramp? Of toch niet? Geen idee. Ik ga proberen voorzichtig te lopen en dat gaat goed. Uiteindelijk verdwijnt de pijn weer helemaal en ook terwijl ik dit tik, voel ik niets. Ik heb geen idee wat ik doe met die rare draai want die draai maak ik vanuit mijn rug neem ik aan. Hoe het ook zij, ik loop heerlijk uiteindelijk met mijn wafje. Het weer is prima en er staat weinig wind. Onderweg praat ik nog even met een eigenaar van een hondje over de ouderdom van onze beestjes, doofheid en de ogen. Later kom ik haar weer tegen en praten we nog eventjes. Dat is voor mij een mooi moment voor een rustmomentje. Ondertussen kijk ik hoe woef het doet, maar zij blijkt nergens meer last van te hebben. Daar ben ik dus ook blij mee. Na ruim 13 km staan we weer bij de auto. Op naar de volgende runs maar weer, samen met woefje. Nu die kuit nog even in het gareel zien te krijgen.

klik voor groot

gegevens:

* 13 km
* 4 graden

februari 64 km – 2017 totaal 401 km

2 gedachten over “06.02.2017 – hitland – 13 km

  1. margriet

    Vervelend dat je kuit steeds opspeelt. En telkens na een draai. Heb je er met fietsen ook wel eens last van?

    1. runpower Bericht auteur

      Ik kan er gewoon mee lopen en vrees dat het door het fietsen van vorige week komt. Het was erg koud toen nog, slechte warming up, mijn rug en te snel gefietst. Niet handig, had er niet zo aan gedacht. Gaat wel weer weg.

Reacties plaatsen niet mogelijk.