16.12.2016 – hitland – 10 km

Vandaag ga ik gauw nog even op pad voor een rondje met wafje voordat we vertrekken. Dat is prettig voor woef zodat ze lekker even kan rennen en alles kan doen. Bovendien ook wel fijn voor mij! In principe is bijna alles ingepakt in de auto dus we hebben straks niet meer zoveel werk denk ik. De kano gaat mee, 2 fietsen en bagage. De dakkoffer zit al vol met spulletjes voor woef en voor lopen.

Woef heet er wel zin in en het is ook vrij aardig weer eigenlijk. Prima loopweer en het lopen gaat ook prima. Ik kies voor een rondje richting het oude deel, daarna naar de dijk en twee rondjes rond de ooievaars. Tot mijn verrassing is dat 10,5 km dus dat is een mooi rondje zo voordat we vertrekken straks.

Op naar mooie rondjes in Schotland!

gegevens:

* 10,5 km
* 9 graden

december 172 km – 2016 totaal 3.890 km