28.11.2016 – hitland – 10,5 km

Vandaag was het zulk prachtig mooi helder en koud weer, dat ik maar even met wafje voor een rondje ben vertrokken. Omdat ik afgelopen week al van alles heb getraind, kies ik nu voor 500-tjes. Dat loopt eigenlijk prima. Ik had wel door kunnen lopen maar dit is weer eens een mooie afwisseling. Voor een temporun is het nu te dicht op elkaar dus dat dan maar even niet.

Het licht is prachtig vandaag. Het is weliswaar koud maar heel helder en gewoon lekker ‘krakend’. Ik heb mijn Nike primaloft giletje aan en in het begin nog even handschoenen en een hoofdband. Maar zodra ik de wind niet meer tegen heb, doe ik alles af en loop ik lekker met opgetrokken mouwen en blote handen.

Er zijn weinig vogels behalve de zwanen en ganzen. Maar het licht is mooi en mijn mooie blije woef is ook leuk om naar te kijken. Het lopen gaat heel goed en makkelijk overigens. Ik loop op een ademhaling van 3/4 afgewisseld met 2/4 en mijn cadans ligt ook mooi hoog. Grappig genoeg is ineens de cadans hoger geworden. Misschien door het fietsen?

Fijn loopje, alles voelt goed. Helaas al te laat voor een fietsrondje maar dat komt er morgen misschien nog even van.

gegevens:

* 10,5 km
* 4 graden

november 303 km – 2016 totaal 3.708 km