24.11.2016 – hitland – 11 km

Gisteren heb ik niet gelopen omdat ik 44 km gefietst heb naar Nieuwendijk om de auto op te halen. Vanmorgen pak ik meteen de eerste ronde met woefje voor mijn run. Het is mooi weer maar er staat een koude NO wind die de 7 graden een stuk frisser maakt. Ik denk na wat ik aan wil trekken en kies voor de Nike Aeroloft. Dat lijkt me nou prima voor dit weer eigenlijk en dat blijkt ook zo te zijn. De warming up is vrij koud en ik doe mijn oefeningetje tegen koude handen en dat werkt goed. Ik had geen zin om iets mee te nemen als een buff, handschoenen of andere spulletjes. Mijn telefoon en hondenriem zit in de flipbelt en verder niets.

Na de warming up ga ik van start en kies voor een rustig rondje omdat het afgelopen week allemaal niet zo soepeltjes gaat. Maar vandaag loopt alles natuurlijk weer prima en hobbel ik rustig met woefje op mooie lage hartslag door het gebied. Ik geniet van de zilverreigers en de mooie smientjes in winterkleedje. Wafje is ontzettend vrolijk en blij en rent mee en kijkt happy. Daar word ik natuurlijk ook weer blij van!

Deze keer ben ik met de auto naar het gebied gereden en dat is toch prettiger dan vanaf huis ook al zet je dan meteen al 4 km extra op de teller. Ik maak er ook geen enorm lange run van. Sneller, rustiger en makkelijker dan van de week dus tevreden met mijn rondje.

Op naar de volgende run. Morgen eens kijken of ik nog een tempo loopje kan doen met het oog op 11 december.

gegevens:

* 12 km
* 7 graden

november 250 km – 2016 totaal 3.655 km