21.11.2016 – hitland – 16,5 km

Gisteren heb ik niet gelopen omdat we naar Duitsland waren. Eergisteren hebben we alleen een stukje op de racefiets gereden en kwam het niet meer van lopen. Maar vandaag ga ik weer met wafje op stap voor een rondje. Het is droog en eigenlijk vrij warm. En dus maak ik wederom een vergissing qua kleding. Het is op zich zelfs zo warm dat je rustig in een korte broek op stap kunt maar omdat het zo raar wisselt, is het lastig in te schatten mede vanwege de wind. Weer veel te warm gekleed dus! Na de warming up ben ik al gesmolten en ik trek dus mijn giletje uit, prop het in het zakje en houd het dan maar de rest van de run in mijn hand. Niet ideaal maar vooruit maar.

Ik zie onderweg als eerste een reiger met een grote vis. Daar probeer ik snel een kiekje van te maken voordat hij wegvliegt. Als ik door mijn knietjes zak om een betere foto te maken, is hij alweer verdwenen.

Daarna kiek ik wafje even die zit te wachten.

klik voor groot

Ik hobbel rustig door Hitland en loop deze keer op RWR. Ik vind vandaag wederom de hartslag eigenlijk iets te hoog naar mijn zin. Maar het is ook warm, het waait en het is een rare dag. Misschien is het nog wel een stukje ergernis na gisteren. Dat zou best kunnen. Ik hoop dat het komende week weer wat rustiger wordt. Morgen weer een heel stuk fietsen op de auto op te halen (hoop ik). Deze keer richting Gorinchem dus wat verder dan Den Haag. We zullen zien.

Na 16,5 km sta ik weer voor de deur met wafje. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 16,5 km
* 13 graden

november 227 km – 2016 totaal 3.633 km