17.11.2016 – hitland – 12,5 km

Gisteren ben ik weer naar Den Haag gefietst om de auto op te halen. Het waaide best maar het was allemaal prima te doen. Ik heb rustig gefietst en dat was prima zo. Eigenlijk leek het gisteren heel kort.

Eergisteren ging het lopen niet zo lekker dus vandaag maar rustig aan. Het is raar weer. Winderig, 10 graden maar soms met een zonnetje. Wat trek je dan aan als je niets verder mee wilt nemen? Geen idee en ik probeerde eens mijn Falke primaloft dingetje met mouwen en daaronder een dun hemdje. Dat was dus soms veel te warm maar als de zon weg was en ik tegen de wind inliep, was het weer OK. Lastig allemaal maar ik ben duidelijk heel snel te warm. Wafje vond het vandaag helemaal leuk. Ze is nog steeds schijndrachtig en heeft uiertjes maar dat hindert haar kennelijk niet want ze rent zelfs hele stukken en is vrolijk en blij.

klik voor groot

Onderweg ga ik haar ook even wegen bij de dierenarts. Ik kan met al dat haar totaal niet zien of ze nou te dik is of niet en ik voel het ook niet goed. Dus gauw even gewogen. Erin en eruit en ze gaat altijd rustig zitten zodat ik een plaatje kan maken. Ze weegt 22.90 en dat is prima. Bijna een kilo meer dan vorige keren en dat is precies goed voor nu.

klik voor groot

Na de weegsessie gaan we weer verder. Ik wil niet al te ver lopen maar het gaat goed en het voelt een stuk beter dan eergisteren. Ik ben nu veel sneller met een veel lagere hartslag en het voelt ook allemaal prima. Misschien was het de rugzak, of was ik het zelf de vorige keer. Geen idee.

In ieder geval was het nu heerlijk buiten ondanks de wind. Na ruim 12 km staan we weer voor de deur.

gegevens:

* 12,5 km
* 10 graden

november 203 km – 2016 totaal 3.608 km