20.10.2016 – hitland – 12 km

Vandaag loop ik een kort rondje met wafje. Het lijkt hard te gaan regenen volgens mijn app, dus trek ik maar een jackje aan en doe woef de Cloudchaser aan. Zodra ik de deur uitstap, vraagt er al iemand waarom de hond een jasje aan heeft. Ik mompel iets over oud en regen en vertrek. Wat een gezeur. Overigens is het gewoon droog dus ik ben benieuwd of ik zal smelten met mijn jackje aan. Ik draag eigenlijk nooit een jack!

Als ik op Hitland ben aangekomen, start ik de run. Ik loop vandaag weer op lage hartslag en heb nog geen idee hoe ver. Ik kan niet zo lang wegblijven omdat woefje straks weer moet eten dus ik gok weer op 12 km. Halverwege heb ik een heel klein miezerbuitje. Niks voor een jackje en niks voor de Cloudchaser overigens, maar gelukkig heeft woef er geen last van en ik loop ook prima in mijn dunne jackje. Maar toch loopt een rugzak dus prettiger omdat je dan gewoon iets kunt meemen wat je eventueel nodig hebt (handschoenen, iets voor woef etc). Die rugzak doet me niks dus de volgende keer neem ik die gewoon weer mee onderweg.

Na 12 km sta ik weer voor de deur. Prima gelopen verder maar voor nu dus even genoeg vanwege woeffie. Morgen een langere run.

gegevens:

* 12 km
* 13 graden
* max HS 125

oktober 195 km – 2016 totaal 3.298 km