19.10.2011 – hitland 7 km

**19.10.2011 – hitland 7 km**

Vandaag weer een voorzichtig rondje buiten met mijn runningmate. Inmiddels is het voetje ‘dicht’ maar blijft het zooltje voorlopig natuurlijk een zwakke plek en is het ook in die zin nog niet genezen. De komende weken dus een goede schoen en sok. Voor het eerst heb ik dus nu een rondje gelopen met het nieuwe schoentje. Bij het wandelen leek het al een succes, hoewel het soms in de eerste meters even een kwestie is van opnieuw aansjorren en vastmaken. Zit het schoentje eenmaal goed, dan blijft het ook prima zitten, wat ze er ook mee doet. Maar ik ben erg rustig gestart en heb steeds – als ik het andere stapje niet kon horen omdat ze door het gras liep – even gekeken of alles nog goed zat en of ze goed liep.

Het was mooi onderweg met een felle regenboog toen het zachtjes regende en toch een zonnetje door kwam. Vanwege het weer was het ook erg rustig in het natuurgebied, dus had ik het zeer naar mijn zin en beessie ook.

Het lijkt erop dat we volgende week gewoon lekker samen in het Sauerland kunnen rennen!

Gegevens:

* totale afstand 7 km
* HR max 158
* cadans 80 (ging nog best lastig, misschien door de trailschoenen)

oktober 85 km – 2011 totaal 1.604 km