30.09.2011 – hitland

**30.09.2011 – hitland**

Vandaag weer een lekker rondje gelopen. Deze keer op de Kayano 15 weer en die zal ik zondag in Breda ook dragen. Ik deed nooit eerder een run op deze (zware) schoenen (behalve tijdens de HM in de UK) maar veiligheid voor alles met dat stomme linkerbeen momenteel. Niets aan te doen.

Z-tje liep weer lekker mee en had het niet erg zwaar hoewel het wel warm was. Ze moest alleen – wanneer ze achterbleef – wel even doortrekken om me weer in te halen omdat ik toch weer wat sneller loop dan voorheen natuurlijk. Maar qua training ging het heerlijk. Ik liep in een mooie cadans, en ook op een prima tempo (5.32 min/km de eerste helft, daarna rustig aan gedaan en uiteindelijk voor de tweede helft op 5.52 min/km uitgekomen). Ik was dus wel tevreden, zeker omdat het gewoon heel makkelijk ging, ik een mooie lage hartslag hield en nergens last van had. Voor een nette training had ik langzamer moeten blijven maar ik lette nu eigenlijk nergens op, en keek pas achteraf wat ik eigenlijk had uitgespookt.

Gegevens:

* afstand 8,5 km
* temperatuur 21

september 149 km – 2011 totaal 1.519 km