20.09.2011 – hitland

**20.09.2011 – hitland**

Vandaag voor de tweede keer weer met Z-tje gelopen. Het was lekker weer en ik had er wel zin in. Ik probeerde aanvankelijk nog een van de android apps te gebruiken maar ik kreeg het ding niet aan de praat zoals ik wilde dus ben ik maar gaan lopen zonder telefoon of muziek. Ik snap eigenlijk niet helemaal wat ik heb zitten doen. Het tempo was erg laag, veel lager dan gebruikelijk, mijn cadans was te laag terwijl ik het idee had dat het hoger lag. Kortom: een bonkende kamer olifant. Ik ben totaal niet moe, maar heb voor mijn gevoel ook werkelijk niets gedan. Ik weet niet of het kwam doordat ik op Z-tje lette dat ze nog niet te moe zou worden, dat zou kunnen. Maar een volgend rondje doe ik dan wel kortr en wat sneller want dit gaat me nergens voor helpen.

Ik wil immers het Maffetone schema toepassen op het schema dat ik 6 weken deed in de maanden april/mei, want dat beviel me nog het beste.

Gegevens:

* afstand 9 km
* temperatuur 16