18.09.2011 – training volgens maffetone

**18.09.2011 – training volgens maffetone**

Vandaag mijn eerste rondje weer in het laagland. Jemig wat is het hier vlak. Ik merk dat ik toch echt sterker ben geworden van die heuvels op de fiets en met de benenwagen. Jammer genoeg is de lucht hier niet al te best en dat is even wennen weer. Wat vandaag erg fijn was, dat ik voor de eerste keer weer met mijn running mate kon lopen! Gisteren heb ik haar opgehaald, de pups waren nu 8 weken oud en zijn naar hun nieuwe baasjes, behalve het hondje op de foto, dat blijft bij de fokster en moet de bloedlijn nu gaan voortzetten. Ztje is natuurlijk erg uit conditie en het was niet eens de bedoeling om haar mee te nemen maar toen ik beneden kwam ik mijn renkleding, was ze zo opgewonden en blij, dat ik haar maar heb meegenomen. Ik wilde toch een eerste training doen volgens Maffetone, dus dat zou erg rustig aan zijn. En het ging prima. Toch nog 7 km gelopen en ze was eigenlijk niet echt vermoeid na afloop. Rustig aan opbouwen dus, dan is zij ook weer snel in conditie.

Gegevens:

* afstand 7 km
* temperatuur 14
* HR gem 139

september 106 km – 2011 totaal 1.475 km

Een gedachte over “18.09.2011 – training volgens maffetone

Reacties plaatsen niet mogelijk.