lincolnshire totaal

**lincolnshire totaal**

Inmiddels weer thuis en de site bijgewerkt met alle foto’s van de laatste runs. Het was geweldig. Niet alleen het uitzicht en de omgeving, maar ook de schone lucht was super om in te lopen en te fietsen. Ik ben blij dat ik de HM heb gedaan, want ik heb er veel van geleerd. Ik weet van sommige dingen nog niet precies hoe ik het kan veranderen, maar komt tijd komt raad. Tijdens de vakantie heb ik ook het boek over endurance training uitgelezen en sommige stukken zelfs vaker gelezen. Training rond een bepaalde hartslagzone is toch wel iets dat me aanspreekt en het schema dat ik in mei/juni deed, beviel me ook prima. Daarbij kan ik nog wat experimenteren met cadans en ademhaling en zo rommel ik rustig verder. In de winter kan ik weer heuveltraining doen en ik ben dus erg benieuwd of ik nou in 2012 echt een sprong(etje) ga zien qua snelheid. Rustig aan, dan breekt het lijntje niet.

Onderstaand – op de HM na – de routes die ik heb gelopen in Lincolsnhire