26.08.2016 – hitland – 15 km

Gisteren heb ik voor het eerst een 40 km rondje op de racefiets gereden en in de avond zijn we niet meer gaan lopen. Het was wel even genoeg denk ik. Maar vandaag gaan we weer op pad voor een rondje. We besluiten in de ochtend te gaan lopen voor de verandering en dat voelt best aardig.

Er is een beetje mist en de zon heeft moeite om er vol doorheen te komen en dat scheelt warmte. Eigenlijk loopt het best aardig. Na het inlopen besluit ik maar weer eens continu stukken te gaan doen. En zo loop ik redelijk makkelijk 3 rondjes van 3.000 mtr continu ondanks de warmte.

klik voor grootWe lopen eerst wat heen en weer over de armen van en naar de dijk maar we lopen ook een stukje over de dijk omdat het zo lekker waait boven op de dijk. Woef zit toch even in de kar dus dat is prima. Ook wel weer eens leuk voor de verandering natuurlijk en het loopt ook wel aardig zo. Mijn cadans is goed en het loopt best makkelijk eigenlijk. Valt me echt mee na gisteren.

Na 15 km staan we weer bij de auto. Prima rondje eigenlijk.
Op naar de volgende ronde dan maar weer.

gegevens:

* 15 km
* 26 graden zonnig

augustus 217 km – 2016 totaal 2.730 km