15.06.2011 – oosterhout dag 2

**15.06.2011 – oosterhout dag 2**

Ook op de tweede dag in Oosterhout een rondje gelopen maar wel minder lang, want drie dagen achter elkaar is misschien toch wat veel, zeker gezien de Ladies run die zondag a.s. zal zijn. Beetje rustiger aan dan maar. Voor vandaag stond een 8,7 km rondje op het programma. Vreemd genoeg ben ik deze keer onderweg een lusje kwijt geraakt blijkbaar, want de totale route was 8,2 km. Ook best, want het was knap benauwd weer en op deze manier was ik net iets eerder terug bij de auto.

Vanaf het hotel was het ongeveer 5 km rijden en al op weg richting huis. Prima dus. De start was snel gevonden. Waar zouden we toch zijn zonder google earth, streetview en GPS. Echt idioot eigenlijk dat je achter het scherm een rondje maakt, en dat rondje daarna via het kompas (zo goed en kwaad als dat gaat) na loopt.

Deze keer was het trouwens vrij gemakkelijk, omdat de paden allemaal vrij recht waren. Moet alleen nog eens kijken waarom Garmina soms al heel vroeg aangeeft dat ik naar rechts moet, terwijl dat pas veel later is. Misschien een kwestie van stipjes anders zetten. Onderweg moest ik eenmaal weer resetten na een pauze en daarna was zelfs het contact met de footpod verdwenen. Heel raar, en dat is ook nog nooit eerder gebeurd.

De route was verder mooi en groen. Niet echt spectaculair, vooral bos. Dan is de UK en Schotland toch zo anders met de geweldige vergezichten en wisselende landschappen. Daar spreek je echt van landschap, hier van bos, hei of strand. Maar goed, voor Nederlandse begrippen is dit prima en lekker groen.

klik voor groot

klik voor groot panorama

Z-tje vond het ook allemaal prima. Na de run moesten we richting het echocentrum en daar bleken maar liefst 7 vruchtzakjes te zien te zijn in haar buikie. Mevrouw is dus echt drachtig. Dat betekent dus binnenkort wat rustiger aan en zelfs straks helemaal alleen lopen. Dat zal heel erg vreemd zijn en ook erg ongezellig. Maar goed, gelukkig vliegt de tijd, dus voor ik het weet krik ik haar conditie weer op na de puppies en lopen we eind van het jaar weer samen door de Glen in Schotland!

klik voor groot

Gegevens:

* totale afstand 8,2 km
* temp 22 C
* gem BPM

rondje in google earth openen

**juni 85 km – 2011 totaal 1028 km**
trailschoes 420 km
kayano 17 211 km
kayano 15 482 km
ds trainer 86 km
salvation 43 km

Een gedachte over “15.06.2011 – oosterhout dag 2

Reacties plaatsen niet mogelijk.