25.06.2016 – hitland – 26 km

**25.06.2016 – hitland – 26 km**

Dit weekend zouden we eigenlijk gaan fietsen met overnachting. Maar gisteren zijn we de hele dag in touw geweest met een nieuwe fiets en eigenlijk zijn we moe. Bovendien wordt het morgen niet echt goed weer. We gaan het dus wel zien wat we gaan doen en we besluiten in de ochtend een stukje te gaan lopen. S. lekker mee op de fiets en woefje ook mee. Ik gok erop dat we een 13 km rondje ofzoiets gaan doen. En an vammiddag misschien een stukje fietsen. We gaan dus op pad en rond 8.30 starten we onze run. Het is aardig weer, met bewolking en weinig wind. De temperatuur is best hoog maar het is niet zo idioot vochtig als voorgaande dagen. Eigenlijk gaat het lopen wel lekker en al snel zijn we alweer 5 km op pad. Woef krijgt snel wat water uit het nieuwe bakje dat we gisteren voor haar kochten. Ideaal voor in de fietstassen.

klik voor groot

Na dit hele korte stopje, gaan we weer verder. We lopen even naar het kalfje dat zich nauwelijks laat zien maar lekker in de wei ligt bij mam en lopen weer verder. We slingeren door het natuurgebied en ik ben verrast dat het lopen zo goed gaat. Na 10 km geven we woefje weer wat water en verder gaat de run weer. Grappig genoeg weet woef bij ieder keerpunt al dat we omkeren en dan wacht ze braaf.

klik voor groot

Na 13 km lopen we weer richting het kalfje. Maandag liepen we ook dit rondje en liepen we gemakshalve maar even een 20 km rondje. Wie weet gaan we dat vandaag ook wel doen. Eerst maar eens dit lusje er weer bij en we lopen weer terug naar het andere gedeelte. We lopen verder en verder en besluiten dat we weer de 20 km zullen vol maken. Maar omdat het allemaal prima loopt en woef het ook uitstekend doet, besluiten we even verder te lopen. We lopen via de auto terug om extra water te halen voor woef en voor mij en ik loop door over de parkeerplaats terwijl S. de bidons weer vult. Waf is helemaal blij als ik weer terug kom bij de auto als ik mijn rondje heb gedaan en de bidons vol zijn en we weer verder kunnen. Ze wil eerst snel een aaitje voordat we verder lopen en dat krijgt ze.

Daarna lopen we nog wat lusjes en uiteindelijk klokken we op 26 km af. Ik had zeker de 30 kunnen volmaken maar ik vind het lang genoeg voor woef nu en ze moet ook lekker eten nu. Genoeg voor vandaag. Ik hoop dat we vanmiddag nog even gaan fietsen!

gegevens:

* 26 km
* 21 graden
* HS gemiddeld 125 max 136

juni 205 km – 2016 totaal 2.103 km

2 gedachten over “25.06.2016 – hitland – 26 km

  1. max

    Het is altijd fijn :-) Als je maar gewoon afwissselt en luistert naar het lijf is het nooit vermoeiend :-) Het kost alleen allemaal tijd en die neem ik soms niet. Maar afstand maakt eigenlijk weinig uit. Ga jij ook goed?

Reacties plaatsen niet mogelijk.