21.06.2016 – hitland – 11 km

**21.06.2016 – hitland – 11 km**

Net zoals gisteren ben ik ontzettend lui vandaag. Maar als S. vraagt of we nog gaan lopen, besluiten we om een kort rondje te doen. Niet zoals gisteren dus waar we na 20 km weer bij de auto staan, maar gewoon even lekker kort. Zo gezegd zo gedaan en rond 20.30 gaan we op pad. Eerst een het tasje met spulletjes (voor woef) op de fiets en daarna starten met de warming up. We lopen toevallig weer langs de zwaantjes met de jonkies. Het zijn er geloof ik maar 4, terwijl ik dacht dat het er 5 waren.

klik voor groot

Het is aanvankelijk druk met lopers. Een groepje mannen komt ons tegemoet en ik kan er niks aan doen maar ik schiet in de lach als een van hen een broekje draagt dat tot aan zijn kruis zit opgerold. Geen gezicht. Tel daarbij op dat hij een beetje loopt als een aap en ik moet dus lachen. Helaas komen ze ons even later weer achterop omdat ze zijn omgedraaid en kan ik dus nu met plezier de achterkant nog eens bekijken.

Maar de mannen slaan linksaf en wij gaan eerst richting het leefgoed. Geen lopers meer te zien daar. Ik loop eerst een rustige kilometer. Dat valt niet eens mee qua longen met dit weer maar ik doe mijn best. Daarna even een wandelpauze gevolgd door een snellere kilometer. Die klok ik af op een mooi tempo. De derde lap is een gematigde lap en daarna herhalen we het reeksje snel-matig-snel nog een keer gevolgd door een laatste rustige weer terug richting de auto.

We lopen nog even naar het kalfje dat we gisteren ontdekt hebben en hij staat er weer. Ben benieuwd hoe snel dat beestje groeit en wat ze er daarna mee doen.
Leuk tijdens deze loop waren de luchtballonnen. Altijd weer mooi om te zien.

klik voor grootgegevens:

* 11 km
* 20 graden

juni 169 km – 2016 totaal 2.067 km