14.06.2016 – hitland – 20 km

**14.06.2016 – hitland – 20 km**

Ik kan heel kort zijn over het rondje van vandaag: ruk. Geen idee waarom, ik denk dat het te maken had met het weer ofzoiets. Het voelde allemaal log, traag en zwaar. Het begon al verkeerd toen ik mijn kleine Lafuma zakje mee wilde nemen voor wat water onderweg, de sleutels etc. De drinkslang was zo smerig dat ik weliswaar de zak meenam, maar niet meer durfde te drinken. Erg zinvol dus. Ook bleek het giletje veel te heet natuurlijk met dit weer en de pet was ook geen succes ondanks de regen. Dat verdween dus allemaal snel in mijn rugzakje waarmee het mini dingetje vol en onhandig werd. Misschien verveelde ik me ofzo (woef was niet mee), ik heb echt geen idee maar aan het einde zakte het tempo tot een absoluut nulpunt om nog binnen de hartslag zone te blijven. Eergisteren ging het nog beter op zich. Als je dan bedenkt dat ik vorige week maandag nog zei dat ik wel weer een rondje wilde doen toen we na 18 km bij de auto stonden…. Ik was nu echt blij dat ik weer bij de auto was. Niks tweede rondje. Hartslag bleef wel in de zone met 130 gemiddeld en maximaal 136. Dat was ook het doel maar het tempo was er vandaag ook echt naar. Blergh.

Niks aan te doen, hoop dat de volgende run weer beter gaat. Misschien komt het toch door het fietsen van deze maand en het relatief geringe aantal loop kilometers.

gegevens:

* 20,5 km
* 18 graden – klam, regen

juni 111 km – 2016 totaal 2.008 km

2 gedachten over “14.06.2016 – hitland – 20 km

  1. Margriet

    Maar wel weer 20 km afgetikt. Soms gaat het goed, soms gaat het waardeloos. Op naar de volgende run.

  2. max

    @ margriet: ik scheld altijd als ik net terug ben uit Schotland. Ook al is de omgeving mooi waar ik loop, de lucht etc is echt even wennen (en afzien). Komt goed :-)

Reacties plaatsen niet mogelijk.