07.05.2016 – hitland – 11 km

**07.05.2016 – hitland – 11 km**

Gisteren hebben we een fietstocht van 36 km gemaakt met de doggyride na het hardlopen. Best een actief dagje dus met 19 km lopen en 36 km fietsen! Het was prachtig weer en de omgeving was ook weer fraai. Vanmorgen ben ik al om 6.15 wakker en ik bedenk dat het misschien wel fijn is om een beetje vroeg te gaan lopen. Maar ik dommel nog een uurtje en dan wil ik er echt uit. Maar woef heeft net gegeten en kan dus nog niet mee rennen. S. is zo lief om met me mee te fietsen. Op deze manier kan ik eerst een stukje met haar doen tijdens de warming up, en kan ze daarna in de kar en voor het laatste stuk er dan weer uit om lekker mee te lopen. Tegen die tijd kan dat ook qua eten in haar buikie. Zo gezegd zo gedaan en al snel zijn we op pad voor ons rondje.

klik voor groot

Het is tamelijk rustig gelukkig en we hebben geen last van hondjes of racefietsers die je te pletter rijden. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik wil doen maar ik wil wel een beetje tempo lopen. Aanvankelijk loop ik snelle kilometers zonder te weten wat het tempo is per lap daarna zet ik de garmin op autolap zodat ik het wel kan zien. Als ik 5×1000 heb gedaan, halen we woef weer uit de kar zodat zij weer lekker mee kan lopen. Zo sukkelen we de rest van de route terug naar de auto.

Na 11 km sta ik weer bij de auto. Een lekker rondje dat eigenlijk wel makkelijk ging. Het was nog niet heel erg warm dus qua timing hadden we het goed gedaan door vroeg te vertrekken. Langzamerhand wordt het nu ook drukker in het natuurgebied. Woefje loopt weer wat beter dan een paar dagen geleden na de val dus dat ziet er ook goed uit. Inmiddels leg ik koude compressen op haar uiertjes en dat lijkt ook wat te helpen. Straks nog een stukje fietsen!

Op naar de volgende ronde dan maar weer!

gegevens:

* 11 km
* 21 graden

mei 92 km – 2016 totaal 1.597 km