30.03.2016 – hitland – 12 km

**30.03.2016 – hitland – 12 km**

Vandaag neem ik waf mee voor een klein rondje. Dat moet inmiddels wel gaan en ze is ook vief en vrolijk. De warming up gebruik ik om naar de dierenarts te lopen om haar te wegen. Ze was in de UK ineens weer heel erg mager maar ik denk dat ze nu weer is doorgeschoten naar de andere kant en iets te zwaar is geworden. Lastig maar mijn vermoeden klopt. Ze weegt ineens 23.30 kilo en dat vind ik teveel. Terug naar 22.50 dus!

Daarna start ik mijn rondje. Ik loop met haar even rustig omdat ik dan de kans heb om te kijken wat zij doet en ook om haar wat rustmomenten te geven om te snuffelen en te plassen. Er staat nog steeds wel wat wind en dat merk ik meteen qua hartslag natuurlijk. De eendjes van gisteren zijn nog maar helaas nog maar met 4. Dat waren dus lekkere hapjes blijkbaar.

Verderop in het natuurgebied zie ik ineens het eerste blauwborstje dus dat is leuk. Als de wind gaat liggen, ga ik proberen er eentje te fotograferen.

klik voor groot

Na 12,5 km komen we weer bij de auto. Ik had graag nog een heel stuk gelopen maar voor nu is het wel genoeg en wafje moet ook even wat eten. Morgen weer een dag.

gegevens:

* 12,5 km
* 12 graden

maart 381 km – 2016 totaal 1.158 km