24.03.2016 – seahouses countryroads – 6 km

24.03.2016 – seahouses countryroads – 6 km

Vandaag is mijn laatste rondje hier in Northumberland. Ik heb niet veel tijd en aangezien de auto al (deels) geladen is, wil ik ook niet parkeren bij Beadnell. Ik kies dus voor een heel kort rondje deels over de weg, over het weiland met de bunker en weer terug naar het huisje.

De koeien met hun kalfjes staan helaas een beetje ver weg op het terrein maar ik maak toch een kiekje vanuit de verte. Daarna gaan we snel op weg. Even rond het huisje, richting Shoreston, langs het mooie leegstaande huis (dat nu echt gaat vervallen helaas) en via het veld met de bunker weer terug.

Het is erg kort maar het is niet anders. In de middag zal blijken dat het maar goed was dat ik zo kort liep want ik was maar net op tijd met alles klaar. Met dit korte rondje komt een einde aan een mooie tijd. Ik liep ruim 1.100 km al in 2016 dus ik heb genoeg gezien hier! Op naar nog meer avonturen elders dan maar weer.

klik voor groot


gegevens:

* 6 km
* 10 graden

maart 329 km – 2016 totaal 1.107 km

Een gedachte over “24.03.2016 – seahouses countryroads – 6 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.