14.03.2016 – seahouses countryroads (1) – 13 km

**14.03.2016 – seahouses countryroads (1) – 13 km**

Gisteren hebben we fijn gelopen en nieuwe dingen ontdekt. Maar we waren wel lang onderweg door allerlei onverwachte dingen en dus besluit ik om woefje voor de ochtend run thuis te laten en zelf even snel op pad te gaan. Vanmiddag ga ik dan samen met haar terug naar de tower die we gisteren hebben gezien omdat het nu mooi helder weer is.

Ik ga dus in de ochtend meteen op pad en doe een MAF rondje. Nou zelfs onder MAF want ik wil de HF niet boven de 136 hebben en dat lukt prima. Ik loop dus echt heel rustig en probeer de twee rondjes ongeveer gelijk te lopen. Dat lukt nooit helemaal natuurlijk, alleen al vanwege het andere hoogteprofiel maar ik ben niet ontevreden. Het voelt allemaal heel gemakkelijk en op een mooie rustige hartslag. Op naar vanmiddag, ik heb er wel zin in en voor woef is een heel kort rondje helemaal prima na gisteren. Wordt vervolgd!

gegevens:

* 13 km
* 13 graden

maart 185 km – 2016 totaal 963 km

Een gedachte over “14.03.2016 – seahouses countryroads (1) – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.