04.03.2016 – beadnell – 13 km

**04.03.2016 – beadnell – 13 km**

Vandaag ga ik op pad in Beadnell. Ik weet even niet waar ik zal gaan lopen want het weer lijkt niet al te best te worden. Ik trek dus maar mijn Nike vapor windrunner aan omdat ik daar in elk weer eigenlijk goed mee weg kom en trek woef haar cloudchaser aan. Zo gaan we op weg voor ons rondje.

klik voor groot

Maar eigenlijk is het prima weer om te lopen en het blijft de hele weg droog. Ik loop eerst naar High Newton en hobbel vrolijk verder naar Low Newton en maak daar nog een extra lusje zoals de vorige keren. Het loopt allemaal prima en voor het eerst heb ik de wind in de rug op de helling naar de zendmast. Grappig want een wind zo vanaf zee, heb ik niet vaak gehad. Ik loop continu en dat voelt allemaal goed.

In de verte zie ik Dunstanburgh castle liggen. Met het blote oog beter en mooier in het licht dan op de foto

klik voor groot

Voordat ik er erg in heb, lopen we alweer door de duinen richting het caravan park.

Na ruim 13 km staan we weer bij de auto. Lekker rondje gelopen, prima weertje uiteindelijk. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 13 km
* 6 graden

maart 44 km – 2016 totaal 825 km

Een gedachte over “04.03.2016 – beadnell – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.