21.02.2016 – seahouses countryroads – 7 km

**21.02.2016 – seahouses countryroads – 7 km**

Vandaag ga ik alleen even op pad voor een kort rondje rond het huisje. Het is droog en het lijkt eigenlijk wel redelijk weer. Vanmorgen ben ik nog met de drone op pad geweest bij Bamburgh. Niet gecombineerd met lopen, alleen even iets proberen. Het is wel bewolkt maar droog. Waf is er al helemaal klaar voor.

klik voor groot

Ik ga dit rondje op MAF doen en dat gaat eigenlijk heel erg goed. Een heel verschil met de vorige keer toen ik eerst een tempo lap liep en daarna op MAF wilde blijven lopen. Dat scheelt dus aanzienlijk in tempo. Toch interessant want dat kwam eigenlijk dus overeen met een ‘te snelle start’ die je zo vaak in een race ziet of doet. Ik zal voor de grap het eens omdraaien: eerst een MAF lap en daarna de snelle lap.

In ieder geval was dit een fijn baby rondje. Even uit geweest met waf in het mooie avondlicht.

gegevens:

* 7 km
* 5 graden

februari 277 km – 2016 totaal 653 km