06.02.2016 – beadnell – 11 km

**06.02.2016 – beadnell – 11 km**

Niet erg origineel om weer naar Beadnell te gaan maar dat was ik ook niet van plan. Ik had een andere route gemaakt in Belford maar ik kon echt nergens komen waar ik wilde en na een uur (!) was ik uiteindelijk dan maar bij Beadnell. Op hoop van zegen want het getijde was verkeerd dus mensen zouden misschien wel de duinen kiezen in plaats van strand en in de duinen kan ik woef net wat minder makkelijk in de gaten houden. Maar ik zou het er maar op wagen en kijken hoe het zou gaan.

Veel zin had ik niet meer na dat uur dwalen met een piepende woef in de achterbak maar vooruit maar. Misschien zou ik er nog wel een baby rondje uit kunnen wringen. Ik had het nog koud ook en het regende toen we aan kwamen. Maar het knapte steeds verder op en het werd gewoon droog terwijl we aan het lopen waren en warm werd ik natuurlijk ook vanzelf.

Mijn korte standaard rondje was dus ook zo gedaan en het was nog leuk ook. Na 11 km stonden we weer bij de auto. Geen gedoe gehad met reutjes gewoon een rustig en kort rondje. Morgen dan maar wat verder want dit was op zich niet de bedoeling natuurlijk.

klik voor groot

gegevens:

* 11 km
* 7 graden

februari 89 km – 2016 totaal 465 km