01.02.2016 – seahouses countryroads – 13 km

**01.02.2016 – seahouses countryroads – 13 km**

Vandaag is storm Henry aangekomen in de UK. Het is echt niet te geloven dat na de eerste 2 weken zonder wind nu alleen maar de ene storm na de andere hier raast. En dan hebben we het echt over storm. Niet een windje maar storm waarbij vrachtwagens worden omgeblazen en elektriciteit uitvalt enzo. Toch schijnt – tussen de buien door – de zon en is de temperatuur goed. De regen is nu ook alleen maar een harde bui en daarna weer niets. Dat is goed nieuws voor de plassen op de weg want wegrondjes zijn dus gewoon mogelijk als je even niet op de wind let. En dat doe ik dus ook niet. Woef moet toch uit en omdat rond 2 uur het zonnetje heerlijk schijnt, gaan we op pad voor ons rondje. Het eerste rondje gaat prima en ik besluit tot een tweede rondje. Niet via Shoreston maar gewoon twee dezelfde rondjes. Dit vierkant is helemaal goed qua wind. Tegenwind, tweemaal zijwind en windje mee. Wat wil je nog meer.

Na 13 km en een fijn rondje staan we weer bij het huisje. Lekker uitgewaaid en totaal niet moe. Op naar de volgende maar ik zou wel weer graag ergens heen gaan eigenlijk. Maar dat komt vast deze of komende week nog wel.

gegevens:

* 13 km
* 7 graden

februari 13 km – 2016 totaal 390 km