31.01.2016 – seahouses countryroads – 9 km

**31.01.2016 – seahouses countryroads – 9 km**

Vandaag vertrekt S. weer naar huis dus heb ik weinig tijd voor een run. Maar we besluiten toch om samen nog even op pad te gaan voor een mini rondje dat ook leuk is voor woef. Het is goed weer zonder wind en de temperatuur is goed. We kunnen dus best nog even snel op pad voordat we vertrekken. We willen ook op het strand nog foto’s maken van woef die vandaag 10 jaar is geworden!
We kiezen dus voor een rondje naar Shoreston omdat ze daar lekker los kan lopen en dan via de boerderij daar weer terug voor een rondje zoals we normaal ook doen. Zo gezegd zo gedaan en we starten de run. De weg is droog en het loopt allemaal prima.
Natuurlijk komen de paardjes even kijken langs de weg en moet ik die even aaien. Ik doe tenslotte vandaag echt een trut rondje om woef ook lekker te kunnen laten snuffelen dus een aaitje kan er wel van af.

Verderop kiezen we toch voor de weg rechtdoor richting de bunker want de weg naar de farm lijkt modderiger. Eens kijken hoe het veld er nu bij ligt waar ik van de week nog op mijn bek ging in de modder.

klik voor groot

Het veld is eigenlijk alweer opgedroogd op enkele stukjes na die wat modderig zijn maar niks bijzonder dus dit was wel een goede keuze en leuk voor woef.
Daarna slaan we rechtsaf en lopen het wegrondje tegengesteld aan wat we normaal doen. Dat is een heel ander hoogteprofiel dan andersom maar het is allemaal prima. De andere kant op is zwaarder vind ik, deze kant op ga je meer naar beneden en heb je twee echte hellingen. Maar allebei is prima en op deze manier lopen we een kort rondje en dat is goed voor vandaag.

klik voor groot

We maken aan het einde van de weg nog even een foto van de sneeuwklokjes en dan hobbelen we het laatste stukje naar huis. Helaas stoort de Mio (of Garmin) enorm en schiet de hartslag van de keurige zone naar 170 en terug om vervolgens helemaal niet meer terug te lopen. Dan maar uit. Jammer, want dat geeft rare resultaten in de uitlees software natuurlijk. Zal de Mio weer leeg laten lopen en zo resetten. Bij de volgende loop wil ik het wel weer netjes kunnen zien allemaal.

Dit korte runnetje maakt 376 als maand totaal. Niet slecht zo zonder lange run!

Op naar de volgende.

gegevens:

* 9 km
* 4 graden

januari 376 km – 2016 totaal 376 km

Een gedachte over “31.01.2016 – seahouses countryroads – 9 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.