05.04.2011 – hitland

**05.04.2011 – hitland**

Weer een lekker rondje gedieseld. Niemand tegengekomen. Het regende aan het begin van de run maar dat hield meteen op zodra ik uit de auto stapte dus niks aan de hand. Vandaag had ik mijn nieuwe compressie tight uit de USA gekregen dus die probeerde ik natuurlijk. Review volgt. Het ging lekker, tempo was ook prima en het kostte me totaal geen moeite. Op de terugweg had ik de wind pal tegen en dat was een lekkere oefening. Kan me nog herinneren dat ik de lessen van Evy in 2009 liep met de wind in de rug als het waaide en dan terug wandelde als ik klaar was. Tegen de wind in ging natuurlijk toen nog niet. Nu ren ik gewoon lekker door en geniet ik. Z-tje vond het ook erg leuk volgens mij en hoewel haar tongetje uit haar bekkie hing, rende ze aan het einde ineens keihard voor me uit dus moe was ze niet! Op naar de volgende run.

Gegevens:

* totale afstand 12,1 km
* temp 10 C
* gem BPM niet gemeten

rondje in google earth openen

april 28 km – 2011 totaal 612 km
trailschoes 377 km
kayano 104 km