30.03.2011 – terschelling dag 3

30.03.2011 – terschelling dag 3

Vandaag alweer woensdag, de een na laatste dag, de laatste hele dag. Vanmorgen eerst een stukje gewandeld met Z-tje. Die doet het uitstekend en heeft nergens last van geloof ik. Rond de middag weer naar de Friezen en tot 3 uur gereden en daarna de paarden verzorgd en terug gebracht naar de weide. Ik had ook deze keer nergens last van, ondanks dat mijn gezicht helemaal zwart was van het stof en zand (van het borstelen en het rijden). Dat is dus fijn!

klik voor groot

Daarna was ik eigenlijk heel erg lui, maar omdat Z-tje toch ook echt naar buiten moest, heb ik me maar omgekleed om een stukje te gaan lopen in het Hoornse Bos. Daar was ik ook deels doorheen gereden en dat zag er mooi uit. Helaas geen foto’s omdat het leek alsof het zou gaan regenen. Jammer, want het was heel afwisselend, met bos, duinen en langs een soort ijsbaantje. Maar omdat het een kort stukje was, was het prettig dat ik niet hoefde te stoppen. Deze keer stonden de paaltjes voor de route er allemaal, alleen aan het einde miste ik er eentje en wist ik niet welke kant ik op moest richting parkeerplaats maar dat was snel toch gevonden. De afstand klopte ook precies: 6,6 km dus een mooi parcours en niet te lang.

klik voor groot

Dit is mijn laatste rondje deze keer, ik vind het mooi geweest voor deze maand, ik heb hier bijna 48 km gelopen en dat is meer dan ik hier met de auto heb gereden. Voor de maand april is de teller op 217 km gekomen en dat is tot nu toe het meeste aantal kilometers in een maand en dat zal niet snel meer worden denk ik en komt alleen door de route in Schoorl (22 km) en hier op Terschelling (26 km) die het totaal zo hoog brengen.

Ik vind het leuk dat ik west, oost en een stukje midden Terschelling gezien heb, hoewel er nog veel meer te zien is. Dit riekt ook wel naar herhaling, zeker omdat de hond eigenlijk overal (bos en strand) los mag lopen. In het voorjaar en najaar is het hier prima toeven denk ik dus wie weet komt het er nog een keer van!
Op naar de volgende runs en belevenissen.

edit de laatste dag toch nog even wat foto’s gemaakt van het bos aan het begin. helaas regende het maar het geeft een beetje beeld van het bos daar.

klik voor grootGegevens:

* totale afstand 6,6 km
* temp 8 C
* gem BPM niet gemeten

rondje in google earth openen

maart 217 km – 2011 totaal 584 km
trailschoes 377 km
kayano 76 km

Een gedachte over “30.03.2011 – terschelling dag 3

Reacties plaatsen niet mogelijk.