26.03.2011 – hitland

**26.03.2011 – hitland**

Voor de verandering weer eens op de Kayano gelopen en die liepen eigenlijk prima. Dat struikelen over mijn eigen voeten ging eigenlijk veel beter. Ik zal wel kijken of ik nog een zacht zooltje heb voor de linkerschoen, want die voet is net iets kleiner en dat zit denk ik lekkerder.

Ben heel rustig gestart, ik liep met muziek en zonder Zief want die wilde ik wat extra rust geven voor de komende dagen op terschelling. Ik had gisteren niet gelopen, en wilde vandaag een kort en rustig rondje doen. Het eerste stukje richting de dijk liep ik dus weer gewoon ‘zoals het kwam’ en weer vrij snel was ik in een lekker ritme qua ademen en cadans. Vreemd is dat, dat wanneer je er niet op let het vrij snel lekker gaat. Daarna de dijk op en over de dijk, klein windje tegen lekker fris maar niet koud. Omdat ik een kort rondje wilde doen, besloot ik te zigzaggen vanaf de dijk terug Hitland in en weer terug naar de dijk. Ik vergiste me alleen een slingertje waardoor het rondje toch uiteindelijk langer werd dan gepland maar dat was niet erg. Het was een heerlijk rustig en licht rondje, had nergens last van en een prima snelheid (10,4 km per uur tot mijn verrassing). Heb alles super rustig gleopen alleen het allerlaatste stukje had ik wind mee en merkte ik dat het lekkerder was om sneller te lopen en dat heb ik gedaan.

Ben benieuwd hoe het de komende dagen gaat en wat voor weer het gaat worden.

Gegevens:

* totale afstand 9,2 km
* temp 7 C
* gem BPM niet gemeten

rondje in google earth openen

maart 171 km – 2011 totaal 537 km
trailschoes 344 km
kayano 62 km

2 gedachten over “26.03.2011 – hitland

  1. max

    nee vandaag waren er geen auto’s grappig genoeg. er zijn tijden/dagen dat het druk is. maar aan weerskanten van de dijk liggen banden met een soort klinkertjes, dus je kunt altijd horen of een auto een beetje uitwijkt en over de band rijdt. dat is een goed teken ;-) verder is de dijk breed genoeg ook. de op en af stukjes zijn ook prima om te oefenen. zonder hondje is dit mijn favoriete rondje, omdat je het net zo lang of kort kunt maken als je wilt. ook helemaal doorlopen zoals vorige week en dan naar het oude stuk is een optie. maar ik denk dat een 20 km rondje hier ook makkelijk uitgezet kan worden met slingeren en doorlopen en dat is erg fijn, zo kan je steeds afwisselen tussen route en afstanden

Reacties plaatsen niet mogelijk.