09.01.2016 – sandpit – 7 km

**09.01.2016 – sandpit – 7 km**

Gisteren waren we de hele dag op pad en hadden we in de avond geen zin meer om in te pakken en op te ruimen. Vanochtend moest dat er dus echt van komen maar het ging redelijk goed. Tegen de middag was er toch nog even tijd voor een kort en snel rondje door de Sandpit voor woef en mij terwijl S. zielig het huisje aan het stofzuigen was. Maar het was erg fijn om even buiten te zijn voordat we weer zo lang de auto in zouden moeten en voor woef al helemaal. Het werd dus een kort maar krachtig rondje. Lekker even klimmen en daarna keihard naar beneden rennen. Het was overigens prima weer en erg mooi in het bos dus een mooie afsluiter van een geweldige tijd.

klik voor grootIn de auto nog even een foto van woef in de auto waar alle spullen al in lagen. Lekker jasje na de run in het koude weer en ze is weer helemaal happy.

klik voor groot

gegevens:

* 6,5 km
* 2 graden

januari 129 km – 2016 totaal 129 km

Een gedachte over “09.01.2016 – sandpit – 7 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.