07.01.2016 – schotland – 15 km

**07.01.2016 – schotland – 15 km**

Vandaag een rustdagje voor woeffie. Het is best aardig weer en ik besluit nog een keer een wegrondje te maken en te kijken of ik nu het rondje rond het huisje kan maken via een fietspad in plaats van over die enge weg te moeten rennen. Ik vertrek dus vol goede zin, koptelefoontje op (vooral tegen de wind in mijn oor hoewel ik daar nu goede stoppers voor heb inmiddels) en goed gekleed.

Eerst de warming up richting de brug en daarna steek ik over richting de andere kant van de weg waar een fietspad me richting het vliegveldje en later richting Benderloch zou moeten leiden. Het begin klopt. Ik loop over het fietspad en ben dus ver van de weg af. Het loopt wel goed en het is ook nog wel mooi eigenlijk omdat je dichterbij het water loopt. Daarna loop ik langs het vliegveldje. Ook nog nooit echt gezien dus dat is ook wel leuk. Ik wee eigenlijk niet waarom ik geen enkele foto maak, maar ik loop dus door.

Daarna gaat het toch fout want ik zie weliswaar een karrenpad richting de camping aan het einde maar op de kaart loopt dat toch dood. Ook fietsers worden weer de weg op geleid. Jammer maar helaas en ik loop als een idioot weer over de weg naar de afslag. Aardige tempotraining en ik besluit de ronde af te maken voor een weg tempo lap. Als ik bijna bij de priory ben, keer ik om en na 15 km sta ik weer bij het huisje. Heerlijk zonder wind een rondje gelopen. Op naar de volgende, morgen willen we als trio weer op avontuur!

gegevens:

* 15 km
* 6 graden

januari 106 km – 2016 totaal 106 km

2 gedachten over “07.01.2016 – schotland – 15 km

  1. Lilian

    Hai Max, ik zie dat voor jou het loopjaar ook weer goed is begonnen. Veel plezierige kilometers gewenst, en de groetjes aan Woef en S!

  2. Max

    He Lilian wat leuk! Hoe gaat het bij jou? Mooie nieuwe activiteit doe je. Ziet er prima uit. Loop je nog?

Reacties plaatsen niet mogelijk.