heldenrace – sponsoren gezocht

heldenrace – sponsoren gezocht

Ja! De kogel is door de kerk. Ik ga op 10 juli in het Amsterdamse Bos de Heldenrace lopen voor de hersenstichting. Ik vind dat de hersenstichting zich veel te slecht profileert en ze doen belangrijk werk. Door mijn eigen CVA’s weet ik van het bestaan van deze stichting. Ik heb ze anderhalve week geleden benaderd of ze zich wilden opgeven als goed doel voor deze loop, zodat ik geld kan gaan inzamelen voor dit goede doel. Ik mag pas starten bij een minimum van 300 euro dus dat is nog een hele uitdaging. Ik kreeg vandaag bericht dat ze het heel fijn vinden als ik voor ze ga lopen en dat ze zich na de bijeenkomst van donderdag aanstaande zullen laten registreren daar. Dan kan ik een pagina openen waar mensen direct kunnen sponsoren, dat is een mooi systeem. Zodra dat geregeld is, volgt er dus meer nieuws! Maar natuurlijk begin ik nu vast mensen warm te maken voor een kleine bijdrage aan dit goede doel.

Een gedachte over “heldenrace – sponsoren gezocht

  1. guus

    Prachtige geste om op deze wijze geld in te zamelen voor de hersenstichting.
    Wel diep treurig dat dit nodig is in een land waar mensen torenhoge speciale -voor zieken en ziekten bestemde- belastingen betalen met daar bovenop nog hoge ziektekosten verzekeringspremies.
    De hersenstichting staat helaas niet alleen, er zijn talrijke andere stichtingen die op deze manier aan geld moeten komen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.