05.11.2015 – hitland – 11,5 km

**05.11.2015 – hitland – 11,5 km**

Vandaag nog even snel een rondje gelopen. Ik was eigenlijk een beetje laat vertrokken en liep op een gegeven moment dus in het donker. Over de dijk betekent dat gevaar vanwege verkeer en terug door het natuurgebied is ook niet optimaal. Toch koos ik voor het laatste en ging dus steeds sneller lopen. Door de invallende duisternis zag ik weinig meer en de blaadjes zijn glad dus het was nog oppassen geblazen ook. Maar het lopen ging wel goed. Ik geloof niet dat de heup er al optimaal weer in zit, dus misschien moet dat nog een keer geprobeerd worden. In ieder geval was ik lekker buiten en had ik dus een wat snellere training dan gepland maar dat is ook best. Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 11,5 km
* 15 graden

november 40 km – 2015 totaal 3.392 km