03.11.2015 – hitland – 12 km

**03.11.2015 – hitland – 12 km**

Vanmorgen meteen vanaf huis op pad gegaan met woefje. Ik heb om 12 uur een afspraak in Haarlem voor mijn heup dus ik had niet zoveel tijd. Eigenlijk start ik nooit vanaf huis maar het is wel prettig. Warming up kan ik doen totdat ik bij het natuurgebied kom en daar kan ik dus meteen starten. Ik loop dan ook weer eens de route die ik normaal doe in tegengestelde richting en dat is ook leuk. Je ziet hele andere dingen. Ik koos voor een rondje buitenom, daarna door het gebied naar de korte arm richting de dijk en over de dijk weer terug. Nog even een lusje door het gebied omdat woef dan weer los kon lopen en terug naar huis.

Het lopen ging boven verwachting goed. Als die heup nou nog even weer normaal wordt, is het helemaal leuk. Tempo was voor mijn gevoel heel erg rustig met mooie lage hartslag en weinig drift en mooie hoge cadans. Optimaal loopweer overigens: lekkere temperatuur en geen wind. Ideaal!

Ik kwam helemaal opgefrist en opgeladen weer thuis. Helaas kan ik vanavond niet op pad voor een tweede rondje vanwege de behandeling van de heup en ook morgen kan ik niet lopen. Maar donderdagavond eens kijken of het al beter voelt allemaal!

gegevens:

* 12 km
* 10 graden

november 28 km – 2015 totaal 3.381 km