16.10.2015 – hitland – 11 km

**16.10.2015 – hitland – 11 km**

Vandaag een beetje gekke dag. S. is vrij en dan loopt alles anders dan gepland. Zo gingen we dus eerst eten en ging ik pas daarna aan het einde van de middag lopen. Waf had honger, ik had een volle buik en kon vanwege het tijdstip ook niet meer zo ver lopen. Niet ideaal maar het was uiteindelijk best een aardig rondje. Gelukkig geen oorpijn meer zoals ik gisteren tijdens en na het lopen kreeg. Zodra het weer gaat waaien zoals aan het begin van de week, doe ik maar gewoon oordopjes in. Zo loop ik ook wel eens met mijn koptelefoon dopjes in zonder dat ik de muziek aan heb. Heerlijk als het waait! Hoewel ik nog steeds rochel, heb ik wel het gevoel dat er schot in zit. We zullen zien. Voorlopig ga ik goed aangekleed op pad en doe ik rustig aan. Waf vindt het allemaal best en haar zooltjes doen het goed ondanks de nattigheid. Gelukkig!

Tempo en HF waren weer prima. De cadans was ook weer hoog. Misschien doordat ik vanwege mijn linkerschouder (ja, vreemd genoeg dus links) die de neiging heeft de laatste tijd ineens te subluxeren een ander soort loopje probeer aan te wennen waarbij ik een andere armzwaai heb. In de UK was het steeds heel irritant want dan voelde ik ineens die schouder er half uit zakken en zat alles vast met veel pijn. Vervelend en met kanovaren kan ik dat ook niet gebruiken. Heb al genoeg last van rechts. Nou ja, je moet toch wat en zo rommelen we lekker om alle gebreken heen (ook al zei laatst iemand dat het bij mij allemaal vanzelf ging).

Op naar de volgende ronde dan maar weer.

klik voor groot

gegevens:

* 11 km
* 8 graden, motregen

oktober 147 km – 2015 totaal 3.179 km