13.10.2015 – hitland – 11,5 km

**13.10.2015 – hitland – 11,5 km**

Gisteren niet gelopen, vandaag weer fijn op pad voor een rondje met…. woef zonder schoentje! Dat was natuurlijk een gok maar hoe sneller we weer op verhard terrein lopen, hoe sneller het zooltje ook weer hard kan worden. Ik bleef dus voor de zekerheid een beetje rond de auto lopen en had ook het schoentje in mijn rugzak gestopt. Overigens was de route ook wel prettig voor mezelf want op deze manier kon ik een beetje uit de NO wind blijven die toch wel vrij koud was. Ik was prima gekleed dus dat was geen probleem.

Toen ik begon, gokte ik erop dat ik ongeveer 5 km zou kunnen lopen met haar. Iedere ronde keek ik even naar haar voetje maar ik zag echt helemaal niets geks en ze had het prima naar haar zin. We liepen dus lekker nog een rondje en uiteindelijk klokte ik na ruim 11 km af. Dat leek me wel voldoende voor de eerste keer.

Lopen ging verder goed, HF bleef mooi onder de 138 met een aardig tempo (ondanks de longen) en het voelde ook allemaal makkelijk. Op naar de volgende ronde. Ik geloof dat het alweer minder koud gaat worden maar het was op zich niet onplezierig eigenlijk.

gegevens:

* 11,5 km
* 7 graden NO wind

oktober 113 km – 2015 totaal 3.145 km