09.10.2015 – hitland – 15 km

**09.10.2015 – hitland – 15 km**

Vandaag weer een rondje. Vanwege de longen gisteren nog een rustdag gehad maar dat brengt me echt nergens. Maar goed, zal braaf zijn. Vandaag op pad maar dat was nou net weer een totaal verkeerde dag met al die mist. Overigens trok het in de middag wel op maar toen had ik mijn rondje er al op zitten. Ik koos voor wat langere laps binnen MAF totaal 15 km. ik had wel langer willen lopen maar zo was het ook wel goed. Morgen dan maar weer een stukje op pad. Woef loopt nog niet mee maar vandaag ging ze voor het eerst lekker mee wandelen zonder schoentje dus er zit schot in. Onverhard zou ze zeker mee kunnen lopen (al dan niet met schoen). Dat komt er dit weekend niet van denk ik, want S. is ziek en kan dus niet mee op de fiets. De garderen plannen vallen dus een beetje in het water. Op naar de volgende ronde dan maar weer.

gegevens:

* 15 km
* 12 graden mistig, geen wind

oktober 65 km – 2015 totaal 3.097 km