07.10.2015 – hitland – 13 km

**07.10.2015 – hitland – 13 km**

Vandaag weer een rondje in Nederland. Eindelijk weer, want ik liep 3 volle dagen niet in de hoop dat dit de longen een beetje rust zou geven maar ik merk geen verschil dus ga gewoon rustig op pad. Ik merk meteen goed dat ik weer terug ben in Nederland, het is echt omschakelen en wennen. Longen waren al niet goed en hier helemaal niet. Maar goed, rustig aan en goed op de HF letten dan maar en kijken hoe het gaat.

Ik loop nog zonder woef, want het zooltje is nu bijna heel en dat moet dus nog even volledig herstellen voordat ze mee kan. Hier op Hitland is er toch geen zak aan voor haar dus kan ik net zo goed alleen lopen. In de Uk liep ze prima mee met haar schoentje overigens maar daar vond ze het ook leuk.

Het gaat eigenlijk wel aardig maar ik merk aan het einde wel wat drift. De conditie is dus nog niet helemaal op orde. Maar het gaat allemaal goed gelukkig en het was heerlijk om buiten te zijn. Ik kan het geloof ik toch echt niet missen zo lekker bewegen! Op naar de volgende ronde dan maar.

Onderstaand een korte drone video van de lange arm waar ik vandaag liep (opgenomen op 4 oktober)

gegevens:

* 13 km
* 14 graden bewolkt met wat regen

oktober 50 km – 2015 totaal 3.082 km