24.09.2015 – lincolnshire – 16,5 km

**24.09.2015 – lincolnshire – 16,5 km**

Vandaag gaan we een rondje doen dat start bij een punt dat we gisteren ontdekten tijdens onze run. De omgeving was daar prachtig en we hadden de noordzijde van de route nog nooit verkend dus dat gingen we doen. Weer met de fiets en de kar en voor het eerst zouden we ook de drone meenemen om wat beelden onderweg te schieten. Overigens ging dat alweer wat beter dan de vorige keer, want we hebben nu ook echt delen van de weg die we gelopen hebben en ook beelden van woef en S. op de fiets. Onder dit berichtje staat de video.

Toen we bij de start kwamen, heeft S. eerst de fiets klaar gemaakt en heb ik de eerste beelden gemaakt met de drone. Dus ook beelden van S. die de fiets klaarmaakt.

klik voor groot

Daarna zijn we op weg gegaan. Eerst richting Burwell over de weg met prachtig uitzicht. Daarna linksaf richting een stukje offroad.

klik voor groot

Ook hier heb ik drone opnames gemaakt en dat was leuk om te doen en later terug te zien. Het waaide behoorlijk maar de zon scheen ook. Lastig met kleding want zo met de wind koel je snel af als je even wat anders staat te doen. Maar mijn dunne windjackje is prima.

Woef is lekker uit de kar natuurlijk en rent als een idioot in het rond. Ze blijft ergens heel lang snuffelen en kijken en komt uiteindelijk keihard aanrennen. Ik kan nog net het laatste stukje op de video zetten. Helaas is haar schoentje uit als ze eenmaal bij ons is dus moet ik terug om de schoen te gaan zoeken. Raar beest.

klik voor groot

Als we eindelijk aan het einde van het 1.500 mtr offroad stukje zijn, blijkt dat we daar 45 minuten over gedaan hebben met de drone, het schoentje zoeken en foto’s maken. Dat schiet niet op en ik besluit opnieuw te starten met de warming up zodat ik straks normaal kan gaan lopen. Al snel zijn we weer echt lekker op weg.

klik voor groot


Woef loopt nog steeds lekker mee over de weg want het is heel rustig daar en er valt voor ons ook genoeg te genieten van het mooie uitzicht. We kijken even snel bij een kerkje maar de drone blijft op de kar want het waait veel te hard om risico’s te nemen.

klik voor groot


Dan komen we bij een drukke weg waar we woef in de kar doen. Ik ga even kijken en gelukkig blijkt er langs de akker een pad te lopen zodat we veilig door kunnen lopen. Daarna slaan we rechtsaf en lopen weer een heerlijk rustig en mooi stuk op.

kik voor groot


Als we aan het einde van de weg komen, proberen we aanvankelijk rechtsaf te slaan over een weiland om weer de drukke weg te ontwijken. Maar dat ziet er niet echt uit als een pad dus besluiten we maar door te lopen en te bekijken of we langs die enge drukke weg kunnen lopen. Ook dat gaat weer goed, want er blijkt een wandelpad langs de weg te lopen en dus komen we weer goed weg en kunnen gewoon de route vervolgen.

We zijn er al bijna en dat is maar goed ook want het loopt vandaag aardig op en neer. Ook het laatste stuk loopt weer omhoog maar het lukt me aardig om daar continu tegen op te hobbelen. Het uitzicht is weer geweldig en er lopen wat grouses op de weg. Altijd leuk om te bekijken. Woef heeft meer dan 10 km meegelopen en dat is met dat voetje dus prima.

klik voor groot

Als we bij de auto komen, krijgt woef lekker te eten en te drinken en gaat S weer de fiets op de auto zetten. Op naar de volgende ronde. We boffen nog steeds enorm met het fraaie weer!

klik voor groot

Korte video (link)

Onderstaand het hoogteprofiel van de run van vandaag.

gegevens:

* 17 km
* 17 graden – zonnig

september 222 km – 2015 totaal 2.955 km

Een gedachte over “24.09.2015 – lincolnshire – 16,5 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.