22.09.2015 – lincolnshire – 13 km

**22.09.2015 – lincolnshire – 13 km**

Gisteren regende het de hele dag maar dat was ook voorspeld. Ik ben lekker gaan slapen want ik heb keelpijn en wil niet echt ziek worden. Dus de dag hebben we verder goed en lui doorgebracht. Vandaag is het een stralende ochtend en we gaan gauw op pad. Deze keer gaat S. mee met de doggyride en we kiezen dus voor een rondje over de weg. Dat zou met de kar prima moeten lukken en is voor mij ook goed. Ik loop lekker op mijn nieuwe Stinson Lites en dat loopt prima. Ik ga alleen even terug naar het huisje voor mijn buff en doe voor de zekerheid de windjas ook in de kar voor het geval dat ik het alsnog nodig zou hebben. Hoewel het zonnetje flink schijnt, is het toch frisjes door de wind.

klik voor groot

Al gauw zijn we lekker op pad. We gaan even richting Belford en slaan rechtsaf naar beneden…. dat gaat natuurlijk heel makkelijk zo lekker heuvelafwaarts. Eergisteren liep ik dit nog omhoog!

klik voor groot

Daarna steken we door naar Tetford en lopen door het dorp en maken een grote ronde weer terug richting Fulletby. Het begin ging allemaal prima. Maar ergens moest ik S. even een stukje duwen met de kar en daarna was het eigenlijk over. Ik kreeg er hoofdpijn van en aangezien ik niet echt fit ben, bleef mijn HF skyhigh voor het trage tempo en zelfs met RWR werd het eigenlijk niks meer. We kozen dus niet meer voor een extra lusje maar zijn gewoon naar huis gegaan.

klik voor grootNa 13 km waren we weer thuis. Daarna zijn we even terug gelopen naar een veldje waar we langs waren gelopen en hebben een video gemaakt met de drone en woeffie uitgelaten. Dat was een mooie afsluiter van de ochtend! Op naar de volgende ronde dan maar weer. Ik hoop dat dat beter gaat dan vandaag.

Korte video (link)

gegevens:

* 13 km
* 16 graden – zonnig

september 192 km – 2015 totaal 2.925 km

Een gedachte over “22.09.2015 – lincolnshire – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.