19.09.2015 – lincolnshire – 11 km

**19.09.2015 – lincolnshire – 11 km**

Vandaag mijn eerste rondje in de UK. Gisteren kwam het er niet meer van helaas om voor vertrek nog te gaan lopen. Ik had het in de ochtend willen doen maar wilde eerst alles inpakken voor de zekerheid. Woef moest ook uitgebreid uit omdat ze lang op de boot zou moeten zitten en aangezien ze met dat zooltje niet mee kan rennen, moest ik dus eerst met haar slenteren. En daar nam ze alle tijd voor. Toen was er dus helaas geen tijd mee voor een runnie. Maar vandaag zijn we al vroeg bij de cottage en alles is snel uitgepakt. Daarna ga ik even op pad. S. gaat mee met de fietskar en woef. Alsnog want de borgpen blijkt niet meegekomen te zijn maar met wat zoeken in de gereedschapskist hier, vindt S een bout die past. Niet ideaal maar we kunnen alsnog op weg.

klik voor groot


Even het dorpje uit, over de weg en rechtsaf richting een boerderij en een mooi wandelpad. Helaas zijn daar net nieuwe keitjes op gegooid dus fietst en loopt dat niet zo lekker. Maar we komen er wel en wafje mag ook even los om te plassen en te poepen. Schoentje aan dus vooruit maar. Daarna ga ik alleen verder en gaat S. weer terug met kar en woef. Woef vindt dat helemaal geen OK idee en gaat gewoon zitten en draait zich om om met mij mee te gaan…. Zielig wafje, zielige ik.

klik voor groot


Ik loop door over het pad en geniet van het weer en van de omgeving. Bij het einde van het pad sla ik rechtsaf richting Belchford. Even over de weg, stukje klimmen en weer verder.

klik voor groot

Daarna rechtsaf richting de Viking Way. Maar dat valt niet mee, niet alleen vanwege de heuvels maar vooral vanwege het hoge gras en de ondergrond. Maar leuk is het wel en aangezien het korter is dan ik dacht, maak ik nog een lusje om de boerderij. Ook daar helaas nieuwe losse steentjes op het pad en voor mijn gevoel doe ik 3 passen vooruit en 2 achteruit. Maar ik kom er natuurlijk wel en na 11 km sta ik weer bij de cottage.

klik voor grootgegevens:

* 11 km
* 16 graden – zonnig

september 165 km – 2015 totaal 2.894 km

3 gedachten over “19.09.2015 – lincolnshire – 11 km

  1. Margriet

    Mooie vergezichten! Las net dat je dreigt verkouden te worden. Hopelijk zet het niet door. Even rustig aan, net als Waf.

  2. max

    @ margriet: verkoudheid is al voorbij, dacht dat ik daar goed doorheen was gekomen maar kennelijk niet. Even goed oppassen dus want ‘onder de keel’ is no go voor lopen en al helemaal met mijn longen :-(

Reacties plaatsen niet mogelijk.