07.09.2015 – hitland – 11 km

Eigenlijk heb ik vandaag niet veel zin om te lopen. Ik ben lui en heb zin om op de bank te gaan hangen (niet dat ik dat ooit doe trouwens). Maar woef moet ook uit en ik besluit me gewoon om te kleden en op pad te gaan met haar. Een klein rondje zou ook OK zijn als ik maar even wat doe. Het is best aardig weer, goede temperatuur en droog. Het licht is fantastisch zo tegen de avond. Er is een zonnetje maar ook een staalblauwe lucht met dreigende regenbuien. Ik zie tot twee keer toe een prachtige felle regenboog. Maar ik hou het de hele weg droog! Woef heeft er wel zin in en al snel zijn we alweer een kilometer of 6 onderweg. Ik ben nog niet uitgelopen eigenlijk en geniet van de kleuren van de natuur en het frisse weer. Heerlijk lopen dus en ik ben blij dat ik gewoon gegaan ben. Omdat het rond 20.30 toch wel al donker wordt, wil ik echt op een gegeven moment toch wel weg uit het natuurgebied. Dan maar terug. Ik loop nog een lusje dichterbij de auto, plak er nog een lusje aan vast en dan is het welletjes. Ik klok na 11 heerlijke kilometers af. Lekker gelopen, maximale hartslag op 130. Ik vind het nog steeds prettig om te kunnen lopen wat ik wil en te kunnen bepalen met welk doel ik op een bepaalde dag loop. Mijn loopjes liggen vast die ik wil doen, ik weet dus de lange termijn doelen en aangezien ik vooral op hartslag train, kan ik daarin heel makkelijk afwisselen qua tempo en afstand.

Op naar de volgende run.

gegevens:

* 11 km
* 16 graden

september 67 km – 2015 totaal 2.797 km