07.07.2015 – hitland – 13,5 km

**07.07.2015 – hitland – 13,5 km**

Vandaag is het vreemd weer. Nog steeds wel warm maar met een forse wind. Vanmorgen was ik echt te lui om om 6 uur al te starten en dus schoof het rondje naar de avonduren. Normaal is dat prima maar ik had (te)veel gegeten in de middag en dat voelde allemaal niet optimaal. Ik startte dus met een verwachting van 0 en dat kwam redelijk uit hoewel het uiteindelijk nog wel meeviel. Eerst een continu ap gedaan binnen MAF waarbij ik helaas iemand tegenkwam die ik nou net niet had willen tegenkomen onderweg. Daarna even het jasje voor woef uit de auto gepakt en haar wat water gegeven bij de auto en weer verder met afwisselend max MAF en lagere hartfrequentie. Dat leek niet zo te lukken want terugschakelen lukte niet goed met de wind. Uiteindelijk de tweede lap ook maar gewoon binnen MAF gelopen en een beetje met de metronoom gespeeld. Allemaal niet optimaal maar wel binnen MAF gebleven.

Op naar de volgende ronde dan maar weer. Ik hoop dat die wat beter gaat!

gegevens:

* 13,5 km
* 18 graden

juli 78 km – 2015 totaal 2.173 km